ClubJoy Battle

Wat is ClubJoy Battle

ClubJoy Battle is een geweldige martial arts workout op contrastrijke muziek. Technieken uit verschillende vechtsporten, zoals karate, kickboksen, kungfu en capoeira, nemen je mee in een ultieme fight experience. Dynamische trap- en stoottechnieken worden afgewisseld met hartslagverhogende elementen en spierverstevigende oefeningen voor met name de benen. Je bent zowel fysiek als mentaal bezig.

Hoe ziet een ClubJoy Battle les eruit?

De ClubJoy Battle training kenmerkt zich door een oosterse sfeer in combinatie met de westerse snelheid. Je leert alle trappen en armtechnieken, voordat je het eindgevecht aangaat. De muziek wijst je de weg: een stevig ritme wordt afgewisseld met rustige klanken. De coach daagt je uit om hardop uit te ademen op een volgende trap of stoot. Tijdens deze uitdagende training geven de sfeer en denkwijze van het verre Oosten je de mogelijkheid los te komen van de sleur van alledag.

Is ClubJoy Battle iets voor mij?

ClubJoy Battle is uitermate geschikt voor iedereen die doelgericht en door middel van vechtsport technieken wil werken aan fysieke en mentale fitheid.

Tijdens de intensieve les wordt het maximale uit jezelf gehaald, maar jij bepaalt daarbinnen je eigen grenzen. Jong, oud, man, vrouw, beginnende of gevorderde sporter: iedereen werkt aan een eigen doelstelling met ClubJoy Battle.

Voordelen

  • De muziek, de martial arts moves en jouw coach zorgen voor inspiratie, motivatie en fun.
  • Je bepaalt zelf de intensiteit van de training.
  • Afwisselend en uitdagend door de opbouw van de les.
  • Door diverse opties geschikt voor beginners en gevorderden.

Resultaten

  • Je werkt effectief aan je conditie, coördinatie, balans, spierversterking en vetverbranding.
  • Positief effect op je energieniveau, figuur, zelfvertrouwen en algehele fitheid.
  • Tijdens een ClubJoy Battle les verbrand je ongeveer 300 calorieën

(Bron: clubjoy.be)

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
ClubBattle
19:30 - 20:00
ClubBattle
19:55 - 20:25

Maandag

Donderdag

Geenevents beschikbaar!