Five

FIVE! Het nieuwe rug en gewicht concept!

Zoals steeds streeft het Inter Fitness Center ernaar om jou te helpen bij het verwezenlijken van je doelen. Sinds juli 1983 blijven wij op hoogte van de nieuwste trends. We zoeken uit wat belangrijk is voor de meerderheid van de leden en streven naar een optimale dienstverlening.

Regelmatig hebben wij klanten die we toch niet kunnen helpen. Knie- schouder- en rugproblemen liggen soms aan de basis dat mensen afhaken. Met Milon Cirkel en onze op maat gemaakte trainingsschema’s kunnen wij veel problemen oplossen, maar niet altijd. Daarom zochten wij verder naar een oplossing.

Naast een goede conditie, gedoseerde krachttraining en een gezond eetpatroon vinden wij dat voldoende beweeglijkheid als vierde pijler deel uitmaakt van een optimale levenshouding. Als de beweeglijkheid minder wordt, loop je tegen de beperkingen van zijn lichaam aan. Dat uit zich in pijn. Pijn in de rug, nek, schouders en benen. Pijn die hen beperkt in het dagelijkse leven.

Pijn die te verhelpen is door de natuurlijke beweeglijkheid weer terug te brengen en dat doet FIVE.

  • Five is een reeks uitgekiende oefeningen die complete spierketens in het lichaam actief trainen.
  • Five maakt je spieren langer én sterker.

  • Five verlicht matige tot heftige pijn in het bewegingsapparaat en werkt al na enkele trainingen.
  • Five combineer je gemakkelijk met een basis training en kost je slechts enkele minuten extra.

Ruim 200 fitnesscentra in Duitsland zijn daar inmiddels van overtuigd. Ook in Nederland en nu in België kan je Five trainen. Met Five slaan wij weer een zeer belangrijke weg in naar vernieuwing, naar verbetering voor jullie, onze klanten.