iVentri

Waarom hebben we allemaal wel wat buikvet?

Het PROBLEEM is dat we geen vet verliezen waar we willen, maar dat het wordt verbrand waar het lichaam de aanleg heeft om dat te doen, ongeacht welke training of dieet.

De OPLOSSING = iVentri

Wanneer we ergens gericht vet willen kwijtraken, zullen we de doorbloeding moeten verbeteren. In dit geval richten we ons op de buik met de iVentri buikgordel.

Door een aangepast trainings- en voedingsplan kunnen we wel afslanken, maar slanken we vooral af in gebieden met een goede bloedcirculatie, zoals het gezicht en de borstzone. NIET op de buikzone waar we het willen.

De OORZAAK hiervan is een slechte bloedcirculatie en deze gebieden zullen koud aanvoelen, zelfs na een training.

Test het gerust zelf eens uit en ga gedurende 20 à 30 minuten een stevige inspanning doen. Ongetwijfeld bent u dan volop aan het zweten en heeft u het warm.

“Ziet uw gezicht en borstzone rood? JA”
“Voelt uw buik ook warm aan? NEE”

Waar denkt u vervolgens dat u zal afslanken? Inderdaad, niet op uw buik.

Om te verbranden zullen we moeten bewegen en wanneer spieren energie nodig hebben, worden vetten vanuit hele lichaam gebruikt. Bloed transporteert energie in ons lichaam en is daarom cruciaal voor het verbranden van vet. Tijdens de training zal de iVentri gordel met een onder- en bovendruk op de huid inwerken en op die manier de doorbloeding verhogen en versnellen.

Vetten zullen vervolgens in de aders worden opgenomen en via de bloedbaan naar de spieren worden getransporteerd, waar ze worden omgezet in energie om het lichaam te laten bewegen.

Resultaat

Het RESULTAAT is een succesvolle afname van buikvet en een smallere taille. Dankzij iVentri hoeft geen enkele vrouw of man zich neer te leggen bij de bekende “lovehandles”.

De basis voor dit concept is de combinatie van 2 factoren:

  1. De verbetering van de bloedcirculatie, voor intensieve bloedtoevoer van het vetweefsel in probleemzones
  2. Cardiovasculaire training voor een verhoogde verbranding van vetten in de spieren
Als exclusieve partner leveren wij baanbrekend werk om Vlaanderen van zijn buik te verlossen.