Fit en Shape

Wat is Fit en Shape®?

ClubJoy Fit & Shape® is de meest gevarieerde groepsles van ClubJoy met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu. Je werkt op plezierige wijze aan je coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, hart- en longconditie, kracht, een positieve instelling en je mentale en fysieke fitheid. In het krachtdeel gebruiken we een mat, elastiek en gewichten. ClubJoy Fit & Shape® laat zien dat sport, plezier en algehele gezondheid gemakkelijk samen gaan.

Voor wie is Fit & Shape®?

ClubJoy Fit & Shape® is voor iedereen die op een plezierige en gevarieerde wijze wil werken aan zijn of haar fitheid. ClubJoy Fit & Shape® is voor iedereen toegankelijk, ongeacht het conditieniveau, omdat er voor alle niveau’s opties worden aangereikt. ClubJoy Fit & Shape® is een ideaal programma om je persoonlijke fitheid naar een hoger niveau te brengen.

Hoe ziet een Fit & Shape® les eruit?

Een ClubJoy Fit & Shape® les is zeer afwisselend doordat iedere oefening weer anders is. De ene helft is een cardiogericht deel met aerobische en dansante moves. De andere helft bestaat uit krachtoefeningen. Je gaat in dat deel actief aan de slag met een elastiek en/of eventueel gewichtjes. De muziek en de instructeur zorgen ervoor dat je gemotiveerd wordt om jezelf, voor meer dan 100%, in te zetten voor iedere oefening. Maar natuurlijk bepaal je zelf hoe ver je gaat. Na de les voel je jezelf fit, energiek en soepel.

ClubJoy FIT en SHAPE

Voordelen Fit en Shape®

  • Complete en zeer gevarieerde lichaamstraining.
  • Muziek zorgt voor herkenning, motivatie en fun.
  • Eenvoudig en met opties dus voor iedereen geschikt.
  • Materiaalgebruik zorgt voor afwisseling in de training.

Resultaten

  • Positief effect op botten en gewrichten.
  • Verbetering coördinatie, kracht en mobiliteit.
  • Tijdens de ClubJoy Fit en Shape® les verbrand je 400 tot 600 calorieën.

(Bron: clubjoy.be)

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Fit & Shape
19:00 - 19:45
Fit & Shape
19:00 - 19:45

Dinsdag

Donderdag

Geenevents beschikbaar!