High intensity Interval Training (HIIT)

Wat is HIIT?

High Intensity Interval Training (HIIT) is een dynamische en effectieve trainingsmethode die zich richt op korte, maar intensieve periodes van lichaamsbeweging, afgewisseld met korte rustperiodes. Het is bewezen dat High Intensity Interval Trainingen niet alleen de algemene conditie verbetert, maar ook de vetverbranding stimuleert en het spieruithoudingsvermogen vergroot. Je kan deze manier van trainen toepassen op verschillende beweegvormen, zoals lopen, fietsen, krachttraining, zwemmen, enz. Ook een mix van verschillende sporten in één HIIT komt regelmatig voor.

Bij onze HIIT-lessen streven we naar maximale resultaten in minimale tijd. Onze sessies duren meestal tussen de 20 en 30 minuten, waardoor ze perfect passen in drukke schema’s. Tijdens de training worden korte rustpauzes van enkele seconden ingebouwd om het lichaam de kans te geven te herstellen voor de volgende intense inspanning.

Wat onze HIIT-lessen onderscheidt, is de variatie in oefeningen. We combineren bodyweight-oefeningen met gewichten om een volledige lichaamstraining te bieden die kracht, conditie en flexibiliteit opbouwt. Of je nu beginner bent of gevorderd, onze lessen zijn ontworpen om aan te passen aan verschillende fitnessniveaus, zodat iedereen uitgedaagd wordt op zijn eigen niveau.

Wat zijn de voordelen?

Door regelmatig deel te nemen aan onze HIIT-lessen, kun je verwachten dat je algemene conditie verbetert, je vetverbranding wordt gestimuleerd en je spieruithoudingsvermogen wordt vergroot. Bovendien zul je merken dat je energieniveau toeneemt en je stressniveaus verminderen, waardoor je niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker wordt.

Sluit je aan bij één van onze lessen en ontdek de voordelen van HIIT voor jezelf!”

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
HIIT
11:00 - 11:30
HIIT
19:30 - 20:00

Woensdag

Zaterdag

Geenevents beschikbaar!