ClubBooty

Hoe ziet een ClubBooty les eruit?

Tijdens een ClubBooty workout leg je de focus op het trainen van je bovenbenen en, natuurlijk, je billen. Deze training biedt een breed scala aan verrassende en effectieve oefeningen die worden uitgevoerd op meeslepende muziek, wat zorgt voor een energieke en motiverende ervaring. Door de doelgerichte aanpak van deze workout, zul je snel merkbare resultaten zien, met name een toename in de kracht en stevigheid van je benen en billen.

In een ClubBooty-sessie maak je gebruik van diverse trainingsmaterialen, waaronder losse gewichtsschijven, weerstandsbanden, en eventueel een halterstang met gewichten. Deze variatie in materialen zorgt ervoor dat je spieren telkens opnieuw worden uitgedaagd, waardoor je een complete en intensieve training krijgt. Of je nu streeft naar meer spierdefinitie, kracht of algehele fitheid, ClubBooty helpt je om je fitnessdoelen te bereiken terwijl je plezier hebt en geniet van de workout.

Is ClubBooty iets voor mij?

Deze groepstraining is geschikt voor iedereen, ongeacht je trainingsniveau. De oefeningen worden zorgvuldig opgebouwd in intensiteit en moeilijkheidsgraad, zodat zowel beginners als gevorderden kunnen deelnemen en profiteren. De ruime variatie aan oefeningen, gecombineerd met de wisselende energie van de muziek, zorgt voor een dynamische en meeslepende trainingservaring. Hierdoor wordt elke sessie een ware belevenis, ongeacht je fitnessachtergrond.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
ClubBooty
10:00 - 10:30
ClubBootyVanaf 8/10
ClubBooty
18:50 - 19:20

Woensdag

Zondag

Geenevents beschikbaar!