Biocircuit

Biocircuit™ is een innovatief fitnessconcept ontwikkeld door Technogym, gericht op een gepersonaliseerde en efficiënte trainingservaring. Wat uw fitnessdoelen ook zijn, met Biocircuit™ behaalt u ze sneller en beter. De volledig begeleide programma’s leveren spannende circuittrainingservaringen zonder aanpassingen en in minder tijd.

 

Je kan een afspraak maken met onze coaches om vanaf 10/7 om 18.00 uur ingesteld te worden op de nieuwe toestellen.

We proberen iedereen zo snel mogelijk aan het sporten te krijgen en gaan onze sporters daarom vanaf 10/7 om 18.00 uur instellen op de nieuwe toestellen en dit tot en met zondag 14/7. Vanaf zaterdag 13/7 kan je, als je al ingesteld bent, vrij komen sporten op het Biocircuit. Voor de rest kan je altijd vrij komen sporten (e-gym, fitness, groepslessen, … ) Nog vragen of wil je je ook inschrijven? Neem dan zo contact met ons op via e-mail of telefoon.

We zijn enorm enthousiast om een nieuwe fase in ons fitnessverhaal voor te stellen. Na succesvolle jaren met de Milon Cirkel, introduceren we nu met trots Biocircuit™ van Technogym – een revolutionair trainingsconcept dat nog meer mogelijkheden biedt. Biocircuit™ combineert de kracht van de nieuwste technologie met een gepersonaliseerde aanpak, waardoor je een efficiënte en effectieve workout ervaart. Net zoals bij de Milon Cirkel, zorgen de automatische aanpassingen voor een moeiteloze en veilige training. Biocircuit™ gaat nog een stap verder door realtime feedback te geven en je voortgang bij te houden, zodat je altijd gemotiveerd blijft om je doelen sneller te bereiken.

Met Biocircuit™ geniet je van een breed scala aan trainingsprogramma’s, ontworpen door experts, die zijn afgestemd op verschillende doelen zoals gewichtsverlies, spieropbouw, algemene fitheid en revalidatie. De volledig gepersonaliseerde instellingen worden opgeslagen, zodat je elke keer weer direct aan de slag kunt.

Kom langs en ervaar de toekomst van fitness met Biocircuit™. We zijn ervan overtuigd dat je de nieuwe mogelijkheden en innovaties net zo geweldig zult vinden als wij.

Biocircuit™
Biocircuit™
 • 1

  Automatisering en Personalisatie
  Biocircuit™ maakt gebruik van geavanceerde technologie om iedereen een gepersonaliseerde training te bieden. Het systeem herkent de sporter via een persoonlijke sleutel of kaart en past automatisch de instellingen van de apparatuur aan, inclusief gewichten, weerstand en zitpositie.

 • 2

  Efficiëntie en tijdsbesparing
  Het trainingsprogramma is ontworpen om in slechts 30 minuten een volledige workout te bieden, waarbij kracht- en cardiotraining worden gecombineerd. Dit maakt het ideaal voor mensen met een druk schema.

 • 3

  Feedback en vooruitgang
  Biocircuit™ biedt verschillende trainingsprogramma’s die zijn afgestemd op diverse doelen, zoals gewichtsverlies, spieropbouw, algemene fitheid en revalidatie. Deze programma’s, ontwikkeld door experts, zorgen voor een gebalanceerde en effectieve training. Daarnaast biedt het systeem realtime feedback en houdt het de voortgang bij, wat leden helpt gemotiveerd te blijven en hun trainingsresultaten te optimaliseren.

 • 4

  Gebruiksvriendelijk én veilig
  Biocircuit™ is speciaal ontworpen om voor iedereen een toegankelijke fitnessoplossing te bieden, waarbij de nieuwste technologie wordt gebruikt om een gepersonaliseerde, effectieve en tijdbesparende training te creëren. De automatische aanpassingen en gestructureerde aanpak zorgen voor een veilige trainingsomgeving, waardoor de kans op blessures wordt verminderd. Bovendien worden onze leden doorheen het hele proces opgevolgd, wat vooral nuttig is voor de beginnende sporter.