ClubStep

Wat is ClubStep?

Al sinds de jaren ’80 is dit programma niet meer weg te denken. Steplessen worden over de gehele wereld gegeven. Steppen is een bewegingsvorm waarbij je een in hoogte verstelbaar bankje (een step) gebruikt om op en af te stappen. ClubStep is simpel, effectief en vooral erg leuk om te doen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma waarbij er een hoge vetverbranding plaatsvindt. Logisch als je weet dat je per les meer dan 1500 keer de step op en af stapt. Corrigeer je gehele figuur en werk aan je conditie! Laat je inspireren door de motiverende muziek en je coach.

Er zijn zes elementen die dit trainingsprogramma tot een succes maken:

  1. Stepoefeningen voor boven- en onderlichaam.
  2. Veilig en effectief trainen onder begeleiding.
  3. Eenvoud, dus door iedereen te volgen.
  4. Verschillende soorten muziek die zorgen voor motivatie en fun.
  5. Het programma wordt iedere drie maanden vernieuwd. Herkenning, succes en groei zijn het gevolg van het drie maandentraject. Je wordt werkelijk goed!
  6. Een speciaal opgeleide coach die zich per drie maanden laat bijscholen met als doel jou opnieuw te inspireren tot het blijven werken aan je algemene fitheid.

Voor wie is ClubStep?

ClubStep is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderde: iedereen kan werken aan eigen doelstellingen. ClubStep werkt als een energizer. Doen en niet denken staat centraal. Daag jezelf uit en maak die stap naar verbetering van je fitheid. ClubStep is jouw programma!

De sfeer tijdens een ClubStep les.

Stel jezelf een parcours voor op een groot groen grasveld onder de blauwe lucht. De zon is half onder. Ieder onderdeel van het parcours kent zijn uitdagingen. Je gaat er een uur tegenaan. Houdt dit gevoel vast en maak de stap naar ClubStep. Het parcours leidt je langs uitdagende step oefeningen. Verschillende soorten muziek wisselen elkaar af in een goed volgbaar tempo.

De energie van de deelnemers komt samen naarmate de les vordert. De oefeningen zijn door jou goed te volgen. Je spant je buik aan en stapt op de step. Je bilspieren en beenspieren zijn hard aan het werk. Het zweet staat op je voorhoofd. De coach motiveert je op je eigen niveau. Hij tovert een lach bij je op het gezicht. Je bent goed bezig. Welkom in de wereld van ClubStep.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
ClubStep
20:00 - 20:45

Dinsdag

Geenevents beschikbaar!