ClubDance

Wat is ClubDance®?

ClubDance® is een dynamische groepsles, vol stoere moves waarbij je goed kunt werken aan je conditie en vetverbranding. Disco, club, latin, salsa, hiphop… verschillende dansstijlen wisselen elkaar af.

Er zijn 9 elementen die dit trainingsprogramma tot een succes maken.

 1. Veilig en effectief trainen onder begeleiding.
 2. Dans moves van deze tijd en de andere tijd.
 3. Een goede en enthousiaste coach.
 4. Muziek die zorgt voor motivatie en fun.
 5. Eenvoud, dus voor iedereen toegankelijk.
 6. Samen uit je dak.
 7. Het programma wordt iedere drie maanden vernieuwd.
 8. Herkenning, succes en groei zijn het gevolg van het drie maandentraject.Je wordt werkelijk goed!
 9. Een speciaal opgeleide coach die zich per drie maanden laat bijscholen met als doel je opnieuw te inspireren tot het blijven werken aan je algemene fitheid.

Voor wie is ClubDance®?

ClubDance® is voor iedereen die al swingend wil werken aan de conditie. Trainen en uit je dak gaan? Dat is mogelijk! Leer moves om elders te laten zien en proef aan verschillende dansstijlen. ClubDance® is uitdagend, maar gaat zover als jij kunt. De coach zal je blijven motiveren om iedere week er tegenaan te gaan. Wij dagen je uit mee te doen aan dit fantastische programma. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderd: iedereen in de groep kan werken aan eigen doelstellingen. Dat is mogelijk met ClubDance®.

Wat moet ik mee nemen?

Het is prettig wanneer je binnensportschoenen die niet afgeven meeneemt. Draag verder comfortabele sportkleding. Als extraatje: een goed humeur en humor zijn meer dan welkom!

Hoe vaak?

Al met één les per week ben je bezig met je gezondheid. Vanzelfsprekend levert het volgen van meerdere lessen per week meer resultaat op. Wij adviseren twee of drie keer per week.

Wanneer zie ik resultaat?

Na ongeveer drie ClubDance® lessen zal je merken dat je de verschillende oefeningen en bewegingspatronen makkelijker oppakt. Doordat het programma drie maanden hetzelfde is, krijg je voldoende gelegenheid om alles onder de knie te krijgen, waardoor de intensiteit van je training vanzelf toeneemt. Je zal jezelf al spoedig niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk fitter gaan voelen.

Het is niet nodig met een bepaald conditieniveau in te stromen. ClubDance® is voor iedereen toegankelijk. Je kunt heel goed zelf bepalen hoe hard je traint.

Wat bereik ik ermee?

 • Heerlijk dansen.
 • Verbetering ritmegevoel.
 • Goede vetverbranding.
 • Conditieverbetering.
 • Zeer motiverend door groepstraining.
 • Uit je dak.
Geenevents uur beschikbaar!
Geenevents beschikbaar!