Milon Premium Clubs Servicegarantie

Het Inter Fitness Center committeer zich als ondernemer aan de 7 servicegaranties van Milon Premium Clubs en verklaart te kiezen voor kwaliteit en service.

 1. Je traint op de unieke Milon Cirkel
  Spierversterking en conditieverbetering in slechts 35 minuten op volautomatische toestellen, die jouw coach op elke moment op de hoogte houden van je progressie. Milon en je coach sturen je naar een optimaal resultaat. Snel, veilig en effectief!
 2. Je ervaart personal training van onze coaches
  Ondanks dat je op de meest veilige en efficiënte toestellen traint, is jouw coach er om je te assisteren, corrigeren en motiveren. Onze coaches gebruiken de technologie van Milon om je een betaalbare manier van personal training te laten ervaren. Zij zorgen ervoor dat je lekker traint en met een tevreden glimlach en een voldaan gevoel weer naar buiten stapt.
 3. Je traint je eigen individuele maatwerk-programma
  Wij passen de training altijd aan jouw persoonlijke mogelijkheden aan. We zorgen ervoor dat je met een trainingsprogramma vol variatie en uitdagingen je doelen bereik
 4. Je hebt recht op tevredenheidsgarantie en flexibiliteit
  Heb jij na verloop van tijd je doelen bij ons bereikt en ben je aan iets nieuws toe? Wij zullen met je meedenken, en je niet eindeloos binden aan een wurgcontract.
 5. Je voelt je thuis
  Je traint bij ons in een plezierige sfeer met gelijkgestemden. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je je thuis voelt in onze club.
 6. Je kan een sportmaatje meenemen
  Je mag altijd familie, vrienden, kennissen en collega’s uitnodigen om gratis en vrijblijvend kennis te maken met jouw club, zolang het maar leuke mensen zijn
 7. Je traint in een schone en frisse omgeving
  Wij zorgen dat je op schone toestellen in een nette en veilige club traint waarin een gezellige sfeer hangt waarin je je beslist thuis voelt.