Milon Cirkel

Sneller afvallen!

Gewichtsverlies bereik je het snelst als je 24 uur per dag, 7 dagen per week meer energie verbruikt dan dat je opneemt door je voeding. Het verbruiken van energie wordt de stofwisseling genoemd. Hoe hoger deze stofwisseling, hoe meer calorieën er verbruikt worden. Traditioneel sporten verhoogt het verbruik voornamelijk tijdens het sporten. Reeds één uur na de belasting is de stofwisseling nog maar 50% verhoogd. Je zou dus bijna elke dag moeten sporten om echt af te vallen!

De Milon Cirkel dwingt je lichaam zich aan te passen aan de specifieke krachtuithoudingstraining. Dit verhoogt de stofwisseling tot 15 maal langer dan bij een gewone fitnesstraining. Dus 15 maal langer vetverbranding!

De Milon Cirkel is een afwisselend oefenprogramma op een cirkel van acht verschillende volautomatische fitnesstoestellen (zowel kracht als cardio). In het midden van de cirkel staat een waterzuil die aangeeft wanneer u naar het volgende toestel moet overstappen. Per toestel worden uw persoonlijke instellingen opgeslagen op een chipkaart. De volledige training duurt 44 minuten.

Meer spieropbouw, sneller een beter figuur!

Spieren maken slank! De unieke mogelijkheid van de Milon Cirkel om de spieren extra te belasten in de negatieve fase, dit noemt men excentrisch trainen, geeft 30% meer spieropbouw in slechts de helft van de tijd, met slechts de helft van de inspanning! Geen angst: met 2x per week spieren trainen wordt je echt geen bodybuilder! Je wordt wel snel slanker, strakker en steviger.

Reeds na de eerste training voel je de positieve effecten van deze training.
Dit zonder spierpijn!

Preventie en functieherstel bij rugproblemen

Onze spieren ondersteunen onze gewrichten! Op de Milon Cirkel kun je ook bij chronische rugklachten 100% veilig je spieren intensief trainen! Je spieren worden binnen enkele weken tijd tot dubbel zo sterk! Dit geeft een enorme ontlasting en stabilisatie van je ruggengraat!

Veel mensen hebben allerhande kwaaltjes. Zere schouders, slechte knieën, zwakke botten, weinig uithouding. De Milon Cirkel is uitermate geschikt om snel en veilig een goede basis conditie en basis kracht op te bouwen. Een goede basis conditie en basis kracht is een voorwaarde voor een goede levenskwaliteit.

Het is ook de ideale start om veilig en verantwoord jarenlang plezier te beleven aan het sporten. Zonder goede fundamenten kan je geen stevig huis bouwen! Na 6 tot 12 weken is de basis gelegd voor jarenlang sportplezier.

Onze 7 servicegaranties als Milon Premium Club

Enkele getuigenissen.

Bij het begin van dit nieuwe jaar, hebben wij een nieuwjaarsbriefje klaar.
Vooreerst willen we net als alle mensen jullie een super goed sportief jaar toe wensen.
‘t Is nu ruim drie maand geleden dat we met de Milon Cirkel van start gingen,
we hadden enkel slappe spieren en weinig verstand van fitness dingen.
Maar jullie duidelijke uitleg over alle mogelijke gewichten, deed ons voor dit prachtige concept zwichten.
Toegegeven, een minuutje naar bubbeltjes turen kan soms héél lang duren!
Maar we komen met regelmaat en merken dat oefenen steeds beter gaat.
Zweten doen we nog altijd even snel, maar het resultaat dat voelen we wel!
Na een klein uur zweten en zwoegen, is douchen een waar genoegen.
We hebben bovendien energie om door te gaan, met als extra motivatie dat onze spieren al wat strakker staan.
We starten nu met fase 2 “voelen” en hadden direct begrepen wat jullie bedoelen.
Maar we gaan met plezier deze uitdaging aan en zijn blij dat jullie er als raadgevers en supporters staan!
Bedankt voor de hulp en de wijze raad ‘t is tijd dat dit duo aan ‘t sporten gaat.

Lotte en Hilde
In juni 2010 ging ik op pensioen. Eindelijk dacht ik, aan dat gewicht daar gaan we iets aan doen! 136kg is niet niks. Ik begon met op mijn voeding te letten en pakte de sportschoenen onder mijn arm. Nu na 6 maanden intensief trainen met de milon cirkel en veel steun van de mensen hier rondom mij mag ik met veel trots vertellen dat ik 18 kg ben afgevallen. Ondertussen is er nog geen grammetje bij! Bedankt Inter Fitness.
Met vriendelijke groeten, Jean
Jean, Malderen
Ik ben begonnen met de Milon cirkel in juli 2011, en reeds na 2 maanden merk ik een sterke vooruitgang in mijn sportieve prestaties. Ik kom zelf uit de skiwereld en heb als gevolg daarvan de nodige knie klachten. Het team van Inter fitness heeft hier zeer sterk rekening mee gehouden tijdens de instelling van de apparaten, zodanig dat mijn knie toch getraind werd, maar niet overdreven belast zou worden. Deze persoonlijke behandeling en de instellingen van de Milon cirkel hebben ervoor gezorgd dat ik zelfs al na de eerste weken er toch in geslaagd ben om mijn knie stelselmatig meer en meer te gaan belasten, hetgeen nooit eerder gelukt is met traditionele fitness oefeningen. Na 2 maanden regelmatig de Milon Cirkel te gebruiken, merk ik een steile vooruitgang in zowel mijn conditie, als in de ontwikkeling van de spieren. Een mooie thumbs up voor het team van Inter Fitness center en de Milon Cirkel.
Tom, Buggenhout

Lieve schrijft na 8 maanden MILON gebruik en momenteel op non-actief wegens rugproblemen. Ik was een supergrote fan van de cirkel. Zelfs al maak je jezelf wijs dat je geen tijd hebt om te sporten, met Milon kan je er niet meer onderuit. Ik hield van de variatie, het opdrijven van je eigen grenzen… En, binnenkort ga ik er terug voor. Nu eerst stilaan wat opbouwen: powertraining met de kleinkinderen (amai mijn armen van omhoog steken), fietsen (ik zal mijn cirkel wat uitbreiden buiten de 2 km naar het station).

Lieve, Buggenhout

Zit nu bijna aan mijn vierde fase milon. Miloncirkel is voor mij een combinatie van cardio een uithouding en fitness. Het is sporten met de glimlach. In combinatie met indien mogelijk een 15 tal minuten lopen of 40 minuten wandelen is het qua uithouding ook zeer efficiënt. De spieren reageren meestal zeer goed op milon sessies.

André Buggenhout

Schrijft na 10 weken training. We zijn pas begonnen op 5 december en zitten dus nog in een beginfase vermoed ik. De Milon cirkel is in die zin een goede ervaring daar er veel afwisseling is. Wat ik persoonlijk ervaar is dat mijn conditie al beter is. Ik hoop in de volgende stappen wat gewicht te verliezen en een deel van mijn buikomtrek.

Daniël, Buggenhout

Mijn reactie op de milon valt samen te vatten tot: gedurende minder dan een uur, slecht 2 keer per 10 dagen een zeer intensieve en efficiënte training, zonder in overbelasting te gaan. Je ziet snel vooruitgang in je fysieke mogelijkheden en het motiveert dat je met meerdere personen tegelijk kan trainen.

Lien, Opwijk

Na enkele maanden intensief trainen op de MILON cirkel kan ik bevestigen dat ik vind dat ik vooruitgang maak met meer uithoudingsvermogen, ik kan regelmatig de sterkte aanpassen, de trainingen zijn (soms) zwaar maar doenbaar en na elke training ga ik naar huis met een goed gevoel
Samengevat ben ik tevreden over mijn resultaten. Bedankt aan het ganse team voor de begeleiding en aanmoedigingen.

Nicole, Buggenhout

Ik ben alvast heel enthousiast over het Milon-programma: het is een intensief, erg compleet en gevarieerd programma dat toelaat op een “meetbare” manier te oefenen. Bovendien is de personalisering van het programma voor mij erg waardevol: toestellen kunnen zo worden ingesteld dat er wordt rekening gehouden met eventuele beperkingen (wegens kwetsuren of aandoeningen). Dit geeft een veilig gevoel en is een stimulans om voluit te gaan! Het is tevens een programma dat je op een uur tijd kan afwerken (warming-up inbegrepen). Dit werkt voor mij drempelverlagend om regelmatig te komen oefenen en het vol te houden.

Els, Buggenhout