Getuigenissen van onze sporters

Dat het goed en leuk is om te sporten bij het Inter Fitness Center getuigen hier een aantal van onze leden. Wil je als actief lid zelf ook graag je verhaal doen? Vul dan snel in het onderstaande formulier je gegevens in en we zetten jouw verhaal erbij.Patricia
Lebbeke

Mijn doel bij inschrijving bij Inter Fitness Center (half januari 2019) was binnen enkele maanden 200 km wandelen met der rugzak naar Santiago de Compostella. Vorige maand heb ik mijn doel bereikt. Zonder spierpijn, bijna met spijt dat ik niet nog verder mocht wandelen. Met dank voor de fijne begeleiding en tips ana het team van Inter Fitness Center.

Default Avatar150
Geert
Appels

Ik ben ongeveer iets meer dan een jaar beginnen fitnessen, met als doel fitter te worden.
Dank zij het regelmatig trainen, en een goede opvolging van Inter Fitness, is dit meer dan gelukt.
Het verlies van +/- 15 kilogram was mooi meegenomen.
Mits onvoorziene omstandigheden heb je een klant voor het leven.

Default Avatar150
Nancy
Buggenhout

Sinds ik begonnen ben met de fitness, voel ik me veel fitter en leniger. Als ik nu moet lopen voor mijn trein, is dit zeker geen probleem. Ik hoop dan ook dat ik nog heel lang naar de fitness kan komen want dit komt mijn gezondheid zeker ten goede!

Default Avatar150
Machiel
Lebbeke

Ben nu goeie 2 maand bezig bij Inter fitness. Ben tot nu toe enorm tevreden van de begeleiding, aanmoedigende woorden en ontspannende babbels na de training. Binnenkort mogen we dan ook nog verbouwingen verwachten om alles een moderner tintje te geven en in het algemeen nog verbeteren naar infrastructuur.
Goed bezig!!

Default Avatar150
Agnes – Edith – Linda
Buggenhout

Al jaren sporten wij bij Inter Fitness Center. De trainingen staan wekelijks gepland en heel onze agenda wordt ernaar geregeld.

We komen om soepel te blijven en voor de sfeer. We kunnen het gewoon niet meer missen.