Getuigenissen van onze sporters

Dat het goed en leuk is om te sporten bij het Inter Fitness Center getuigen hier een aantal van onze leden. Wil je als actief lid zelf ook graag je verhaal doen? Vul dan snel in het onderstaande formulier je gegevens in en we zetten jouw verhaal erbij.Avatar
Veerle vereertbrugghen
Mieregemstraat Merchtem

Ik doe al 1 jaar mee met de milon cirkel. Positieve evolutie. Blij dat ik kan sporten geeft mij een heel goed gevoel 😉

Kirsten
Buggenhout

Bij Interfitness kom je terecht in een huiselijke, warme omgeving. Iedereen is/hoort er thuis. Er heerst een losse, aangename sfeer tussen de sporters én met het team dat altijd klaar staat voor persoonlijke begeleiding, informatie en/of tips. Je wordt steeds met raad en daad (met aangepaste info) bijgestaan na een ingreep of bij een medisch probleem. Geen vraag is te veel, je wordt er altijd met de glimlach geholpen! Het is een plezier om te komen sporten bij Interfitness!

Avatar
Veerle Vereertbrugghen
Mieregemstraat Merchtem

Ik doe al 1 jaar mee met de milon cirkel. Positieve evolutie. Blij dat ik kan sporten geeft mij een heel goed gevoel 😉

Avatar
Hannelore
Lebbeke

Mijn man en ik zochten een leuke sport waar we plezier konden hebben, een beetje afslanken & verstrakken en conditie opbouwen. Een hele opdracht... tot we een mail kregen van InterFitness. Na een leuke kennismakingsbabbel mochten we op proef enkele lessen meevolgen. We kunnen samen of apart sporten. Er zijn zoveel verschillende opties dat je deze afstemt op wat JIJ leuk vindt. Ook krijg je op een aangename manier tips en wordt je gecorrigeerd zodat je jouw lichaam niet fout belast. Toppers!

Avatar
Caroline
Buggenhout

Milon heeft niet alleen mijn conditie naar niveau gebracht maar is voor mij een noodzaak geworden om mijn sport (lopen en fietsen) intensief te kunnen uitoefenen. Ook voor het algemeen welzijn van mijn lichaam draagt zowel Milon als e-gym zeker zijn steentje bij. Nek en bekken klachten door een zittend beroep verdwenen... Kortweg een aanrader voor jong en oud, beginnende of gevorderde sporter in een gezellig kader met de juiste en enthousiaste begeleiding van het interfitness team !