Getuigenissen van onze sporters

Dat het goed en leuk is om te sporten bij het Inter Fitness Center getuigen hier een aantal van onze leden. Wil je als actief lid zelf ook graag je verhaal doen? Vul dan snel in het onderstaande formulier je gegevens in en we zetten jouw verhaal erbij.Avatar
Veerle Vereertbrugghen
Mieregemstraat Merchtem

Ik doe al 1 jaar mee met de milon cirkel. Positieve evolutie. Blij dat ik kan sporten geeft mij een heel goed gevoel 😉

Avatar
Hannelore
Lebbeke

Mijn man en ik zochten een leuke sport waar we plezier konden hebben, een beetje afslanken & verstrakken en conditie opbouwen. Een hele opdracht... tot we een mail kregen van InterFitness. Na een leuke kennismakingsbabbel mochten we op proef enkele lessen meevolgen. We kunnen samen of apart sporten. Er zijn zoveel verschillende opties dat je deze afstemt op wat JIJ leuk vindt. Ook krijg je op een aangename manier tips en wordt je gecorrigeerd zodat je jouw lichaam niet fout belast. Toppers!

Avatar
Caroline
Buggenhout

Milon heeft niet alleen mijn conditie naar niveau gebracht maar is voor mij een noodzaak geworden om mijn sport (lopen en fietsen) intensief te kunnen uitoefenen. Ook voor het algemeen welzijn van mijn lichaam draagt zowel Milon als e-gym zeker zijn steentje bij. Nek en bekken klachten door een zittend beroep verdwenen... Kortweg een aanrader voor jong en oud, beginnende of gevorderde sporter in een gezellig kader met de juiste en enthousiaste begeleiding van het interfitness team !

Els
Lebbeke

5 jaar geleden kwam ik op aanraden van de cardioloog een kijkje nemen. Ben dan maar blijven plakken. Ik moest onder begeleiding trainen. Je krijgt hier persoonlijk advies van wat kan en niet kan. Milon, groepslessen, eGym...ik had de smaak vlug te pakken. Ondertussen is dit een 2de thuis geworden en heb ik ook vrienden voor het leven gemaakt. Ik voel mij veel fitter en beter in mijn vel. Hier staan ze steeds voor hun leden klaar en dat is tijdens de corona periode ook gebleken. Topclub!!!

Avatar
Linda
Hamme

Wanneer je een sportief doel voor ogen hebt dat je wil behalen is er maar één adres Inter Fitness. Ingrid en haar team begeleiden je op een professionele manier, ze motiveren je en zorgen dat je niet opgeeft. Dankzij de begeleiding van Ingrid heb ik in september mijn doel gehaald en dat geeft zo’n fantastisch gevoel! Nu staat de winterwielercursus op het programma. Dit is de derde keer dat ik eraan deelneem, een echte aanrader. De ideale manier om met voorsprong te starten in het nieuwe seizoen