Zaterdag 9 juli 2022 organiseerden we onze nieuwste ledenactiviteit!

Er waren die dag twee activiteiten waaruit je kon kiezen, waarop jij en je partner en/of kinderen ook van harte welkom waren.

SUP ofwel Stand-Up Paddle.

De eerste activiteit was op de Dender: SUP ofwel Stand-Up Paddle. Dit is op een grote, vrij stabiele surfplank, dus redelijk toegankelijk voor iedereen. Er was uiteraard een initiatie voorzien en nadien mochten we vrij het water op. Zeer leuk om eens te proberen en voor wie het al gedaan had, weet dat het de moeite was om nog eens te doen! Dat in combinatie met het unieke decor: een stukje de natuur in en een stukje het stad in, maakt het helemaal een top ervaring! (Onder 14 jaar kon ook, mits begeleiding) Zie website voor meer info: www.venga.be/aanbod/sup

of …

Gegidste rondleiding door het natuurgebied van Dendermonde.

Voor de tweede activiteit trokken we de natuur in, voor een gegidste rondleiding van ongeveer 5 km. Ook hier maakte de unieke combinatie van het natuurgebied rond de Dender en de stad Dendermonde het de moeite om mee te gaan. Onderweg passeerden de groepen elkaar en na afloop was er sowieso nog een verfrissende afsluiter voor de hele groep!

Info en inschrijven.

Datum: 9 juli 2022 van 14.00 tot 16.00 uur.
Stand-Up Paddle: € 25/pp
Gegidste rondleiding (ong. 5 km): € 5/pp

Hieronder een aantal sfeerfoto’s