Zaterdag 9 juli 2022 organiseren we onze nieuwste ledenactiviteit!

Er zullen die dag twee activiteiten zijn waaruit je kan kiezen, waarop jij en je partner en/of kinderen ook van harte welkom zijn.

SUP ofwel Stand-Up Paddle.

De eerste activiteit is op de Dender: SUP ofwel Stand-Up Paddle. Dit is op een grote, vrij stabiele surfplank, dus redelijk toegankelijk voor iedereen. Er is uiteraard een initiatie voorzien en nadien mogen we vrij het water op. Zeer leuk om eens te proberen en voor wie het al gedaan heeft, weet dat het de moeite is om nog eens te doen! Dat in combinatie met het unieke decor: een stukje de natuur in en een stukje het stad in, maakt het helemaal een top ervaring! (Onder 14 jaar kan mits begeleiding) Zie website voor meer info: www.venga.be/aanbod/sup

of …

Gegidste rondleiding door het natuurgebied van Dendermonde.

Voor de tweede activiteit trekken we de natuur in, voor een gegidste rondleiding van ongeveer 5 km. Ook hier zullen de unieke combinatie van het natuurgebied rond de Dender en de stad Dendermonde het de moeite maken om mee te gaan. Onderweg zullen de groepen elkaar misschien ontmoeten, maar na afloop bieden we sowieso nog een verfrissende afsluiter aan voor de hele groep!

Noteer de datum snel in je agenda en reserveer direct via het onderstaande formulier.

Info en inschrijven.

Datum: 9 juli 2022 van 14.00 tot 16.00 uur.
Stand-Up Paddle: € 25/pp
Gegidste rondleiding (ong. 5 km): € 5/pp

Vul het onderstaande formulier in, om je deelname te bevestigen.
Na verzending, ontvang je van ons nog een bevestiging + alle betaalgegevens.
Je deelname is definitief, van zodra we de overschrijving hebben ontvangen.
Ik schrijf me in voor:*
Minimum leeftijd voor een eigen SUP-board is 8 jaar. Een jonger kindje kan gratis mee op het board bij een volwassene. We voorzien voor hen ook een peddel en zwemvest. Wie jonger is dan 14 jaar wordt steeds vergezeld door een volwassene.
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.