Door omstandigheden hebben we de stand-up avond moeten verplaatsen. De nieuwe datum is zondag 19 maart om 19.00 uur, tot vermoedelijk 20.30 uur. Je kan dus je zondag avond gezellig afsluiten om zo de week goed te kunnen starten! De voorstelling is volledig gratis en gaat door in het Inter Fitness Center. Deelnemen kan op de app/website via het rooster: “fitness/milon/egym” => “ledenactiviteit” of via de knop onderaan de pagina.

Het gebruik van KUS-middelen (Kracht- en Uiterlijk Stimulerende middelen) neemt toe in de maatschappij. We hebben het dan vooral over het gebruik van anabole steroïden, supplementen, afslankmiddelen en plastische ingrepen zoals lipfillers, bil- en borstvergrotingen. Tegenwoordig ligt de drempel steeds lager om in contact te komen met deze middelen. Echter weten velen niet waaraan ze beginnen. Naast het feit dat het gebruik van deze middelen dikwijls illegaal is, richten wij ons vooral op de gezondheidsrisico’s.

Stand-up voorstelling

Geen saaie uiteenzetting, maar met de nodige dosis humor gekruid, neemt Marino u mee in zijn verhaal over doping, Olivia-Newton-John en Batman… Maar met een duidelijke boodschap dat wij zoveel mogelijk “fit zijn” en een gezonde leefstijl willen promoten en daar horen kracht- en uiterlijk stimulerende middelen niet in thuis. De trailer van deze stand-up voorstelling kan je hierboven bekijken.

Deze GRATIS voorstelling gaat door op zaterdag 18 februari 2023 om 19.00 uur in het Inter Fitness Center.