Erik Van Looy zou zeggen … “Het is gebeurd“. Sinds zaterdag 1 juli 2023 bestaat het Inter Fitness Center 40 jaar. En dat is natuurlijk mede dankzij onze trouwe sporters. Tijdens de zomer vieren we dit door leuke acties en door onze aangepaste groepslessen met muziek uit de seventies, eighties, nineties en de zero’s!

Vooral op zaterdag 23 september, gaan we er een serieuze lap op geven. Deze datum stond al bij velen in de agenda. Nog niet gedaan? Stel het dan niet langer uit en hou deze datum zeker vrij. Of beter nog, reserveer direct je plaats via het formulier onderaan deze pagina.

Wij tellen alvast af tot zaterdag!

Wat gaan we doen? Tijd om een tipje van de sluier op te lichten....

….. maar nog niet teveel, zoveel te meer is het een blije verrassing.

Wie niet te actief wil zijn mag zich verwachten aan oude spelen.  Maar wie graag eens een spelletje darts doet of toch liever een schot op doel geeft komt zeker aan zijn trekken.  Wakker jouw innerlijke Messi aan en scoor de meeste punten. Liever tafelvoetbal?  Hoe  zouden die mannetjes zich voelen?  Ook als supporter om je rot te amuseren.

Hamerslingeren of gewoon levende hamer zijn.  Sumo worstelen maar dan nog grappiger?  Daag jouw partner of vrienden uit voor een ware battle.

Test je liever je snelheid en wordt jij de snelheidsduivel van de club?  Loop je graag hindernissen tegen de tijd of gewoon op jouw tempo?

Wij garanderen dat er voor ieder wat wils is.  Misschien soms buiten je comfortzone, maar we dagen je dan ook uit om zeker alles eens uit te testen.  Schrijf jouw vrienden, familie, oude of recente trainingspartners in en beleef een fit-tastische namiddag.

Elke deelnemer vanaf 12 jaar kan meedoen. 

’s Avonds kan je gewoon mee met je voeten onder tafel schuiven! En eventueel nadien dan die benen even strekken met een dansje.

Waar gaat het gebeuren?
We blijven gewoon in Buggenhout, niet ver van de fitness! De activiteit zal plaatsvinden op de terreinen van de Sparta (voetbal), eten doen we in de polyvalente zaal van de sportzaal.

Wanneer gaat het allemaal gebeuren?
Het event gaat door op zaterdag 23 september 2023.  Om 14.30 uur starten we met de activiteiten. Om 17.30 uur gaan we aperitieven en tussen 18.00 en 20.00 uur gaan we aan tafel.

Wie kan er allemaal komen?
Zowel onze leden als onze ex-leden zijn allemaal welkom. Ook de partner en/of kinderen vanaf 12 jaar) zijn van harte welkom en zullen er zeker alle plezier aan beleven. Ook al zijn die misschien niet zo sportief dan jou 😉

Wat gaat het kosten?
We vragen een kleine bijdrage van € 20 voor de activiteit en € 20 voor het etentje nadien. Onder de 15 jaar is het € 15 voor het eten.
Je inschrijving is pas volledig als je ook betaald hebt, we moeten namelijk tijdig de aantallen doorgeven. Je kan inschrijven voor de activiteiten of het etentje, maar uiteraard ook (en liefst) voor beide samen.

  • Inschrijven voor het etentje kan tot 17 september 2023
  • Inschrijven voor de activiteiten kan tot 22 september 2023

Inschrijven kan via onze app, of via het onderstaande formulier.

Wij kijken er alvast naar uit, hopelijk jullie ook!

Ons feestje is gepasseerd, reserveren is dus niet meer mogelijk.