FIT EN GEZOND IN 35 MINUTEN!

FIT EN GEZOND IN 35 MINUTEN!

Spierversterking en conditieverbetering op volautomatische toestellen

Daag je zelf nu uit en blijf in vorm!

Ja, ik wil alle (start)informatie

Milon en jouw coach sturen je naar een optimaal resultaat.
Snel, veilig en effectief!

  • In enkele weken fitter en gezonder!

  • Twaalf verschillende volautomatische toestellen!

  • 30% efficiënter dan een gewone training

  • Volledige training in slechts 35 minuten!

  • Betere bloeddruk en vetverbranding

  • Persoonlijke aandacht en begeleiding

  • Geen ervaring nodig, iedereen kan het

Maak komaf van die extra Corona kilo’s

JA, IK WIL ALLE (START)INFORMATIE

Je complete work-out voor slechts € 54,90 per maand!

Je complete work-out voor slechts € 54,90 per maand!

Milon Cirkel

Sport met 50% minder inspanning, maar 100% veilig én voldoende zwaar voor een optimaal resultaat!

JA, IK WIL ALLE (START)INFORMATIE

Ik was een supergrote fan van de cirkel. Zelfs al maak je jezelf wijs dat je geen tijd hebt om te sporten, met Milon kan je er niet meer onderuit. Ik hield van de variatie, het opdrijven van je eigen grenzen… En, binnenkort ga ik er terug voor. Nu eerst stilaan wat opbouwen: powertraining met de kleinkinderen (amai mijn armen van omhoog steken), fietsen (ik zal mijn cirkel wat uitbreiden buiten de 2 km naar het station).

Lieve, Buggenhout

Zit nu bijna aan mijn vierde fase milon. Miloncirkel is voor mij een combinatie van cardio een uithouding en fitness. Het is sporten met de glimlach. In combinatie met indien mogelijk een 15 tal minuten lopen of 40 minuten wandelen is het qua uithouding ook zeer efficiënt. De spieren reageren meestal zeer goed op milon sessies.

André Buggenhout

Na enkele maanden intensief trainen op de MILON cirkel kan ik bevestigen dat ik vind dat ik vooruitgang maak met meer uithoudingsvermogen, ik kan regelmatig de sterkte aanpassen, de trainingen zijn (soms) zwaar maar doenbaar en na elke training ga ik naar huis met een goed gevoel
Samengevat ben ik tevreden over mijn resultaten. Bedankt aan het ganse team voor de begeleiding en aanmoedigingen.

Nicole, Buggenhout

Mijn reactie op de milon valt samen te vatten tot: gedurende minder dan een uur, slecht 2 keer per 10 dagen een zeer intensieve en efficiënte training, zonder in overbelasting te gaan. Je ziet snel vooruitgang in je fysieke mogelijkheden en het motiveert dat je met meerdere personen tegelijk kan trainen.

Lien, Opwijk

Ik ben alvast heel enthousiast over het Milon-programma: het is een intensief, erg compleet en gevarieerd programma dat toelaat op een “meetbare” manier te oefenen. Bovendien is de personalisering van het programma voor mij erg waardevol: toestellen kunnen zo worden ingesteld dat er wordt rekening gehouden met eventuele beperkingen (wegens kwetsuren of aandoeningen). Dit geeft een veilig gevoel en is een stimulans om voluit te gaan! Het is tevens een programma dat je op een uur tijd kan afwerken (warming-up inbegrepen). Dit werkt voor mij drempelverlagend om regelmatig te komen oefenen en het vol te houden.

Els, Buggenhout