Slim Belly®

Waarom krijgen we ons buikje niet weg?

Ondanks gezondere voeding en meer beweging komen veel mensen maar niet van hun buikje af. De oorzaak is te vinden in een slechte doorbloeding van de buikzone. Doe eens een testje! Beweeg 20 tot 30 minuten met gemiddelde inspanning. U zult het warm krijgen hiervan, behalve uw probleemzones (buik en bovenbenen); die voelen nog steeds koud aan! Conclusie: er vindt slechts minimaal vetverbranding plaats in deze probleemzones.

De oplossing: de revolutionaire Slim Belly®

De Slim Belly® bevordert de lokale vetverbranding bij de buik door de doorbloeding hier doelgericht te bevorderen. U verbrandt aanzienlijk meer vet in de buikzone dan met een training zonder Slim Belly® In slechts 4 weken zal uw buik tot wel 8 cm kleiner worden. (dat zijn twee kledingmaten) Al duizenden mensen hebben het resultaat van de Slim Belly® zelf ervaren.

Hoe kan u meedoen om uw buikje voorgoed vaarwel te zeggen?

Test gedurende 4 weken, met wekelijks 3 sessies van 30-40 minuten, welke verbluffende resultaten u kan halen. Meldt u aan via de contactpagina of via de knop onderaan deze pagina. Mannen en vrouwen vanaf 16 jaar kunnen deze trainingen volgen. Let op, het aantal deelnemers per sessie is beperkt en de plaatsen worden in volgorde van aanmelding verdeeld.

Resultaat

  • Uw taille wordt binnen vier weken tot wel 8 cm slanker.
  • U verliest twee kledingmaten of kunt uw riem drie gaatjes strakker zetten.
  • Uw huid wordt strakker en elastischer.
  • Zwangerschapsstrepen kunnen verminderen.
Als exclusieve partner leveren wij baanbrekend werk om Vlaanderen van zijn buik te verlossen.
Ja, ik wil graag wat meer info of een afspraak!